Met een zelfbouwkavel op de Veluwe kunt u uw droomhuis realiseren op misschien wel het mooiste plekje van Nederland. In Kootwijk, op loopafstand van het Kootwijkerzand, vindt u Buitenplaats van Stuyvesandte. Hier zijn 10 ruime kavels te koop, in grootte variërend van 4.532 tot 7.421 m2.

Op deze kavels voor zelfbouw kunt u een woning (laten) bouwen met een maximale inhoud van 750m3. Daarnaast is het toegestaan om nog maximaal 150 m2 vergunningsvrij bij te bouwen. Ook het onderkelderen van de woning is mogelijk. Het mogen plaatsen van bijgebouwen maakt de kavels bijzonder aantrekkelijk voor het realiseren van een praktijk aan huis, voor bijvoorbeeld coaches en therapeuten. Ook voor andere vrije beroepen zoals kunstenaars is een kavel op Buitenplaats van Stuyvesandte ideaal. Meer dan voldoende ruimte voor een eigen atelier en inspiratie opdoen in de vrije natuur.

Samen met een architect van uw keuze stelt u uw droomhuis samen. U kunt ook in zee gaan met het door ons geadviseerde architectenbureau EVE architecten en uw eigen aannemer. U heeft daarbij alle vrijheid, mits het ontwerp voldoet aan de eisen die gesteld zijn in het beeldkwaliteitsplan dat is opgesteld voor deze locatie. Zo kunt u op een zelfbouwkavel uw eigen droomhuis realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Midden Nederland Makelaars, 0342-47 20 72 voor meer informatie.