Op Buitenplaats van Stuyvesandte is ook de woning op kavel 5 verkocht.

Dit landhuis heeft een gebruiksoppervlakte van circa 186 m2. De oppervlakte van de kavel is circa 4.569 m2.

Via een stijlvolle entree met daarin de trap naar de verdieping komt u uit in de grote woonkeuken. Direct aan deze woonkeuken vindt u de TV-kamer en bijkeuken. De woonkamer is aan de zuid-oostelijke zijde van de woning gesitueerd zodat van de ochtend- en middagzon kunt genieten. De woonkeuken maakt optimaal gebruik van de middag- en avondzon.

Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite en inloopkast gelegen. Daarnaast vindt u hier twee ruime slaapkamers, de 2e badkamer, een toilet en separaat een wasruimte. Naast dit alles beschikt de woning ook over een ruime zolderverdieping.

Uw auto kunt u in de vrijstaande garage stallen. De woning is casco gereed. U heeft nog alle vrijheid in het kiezen van de tegels, het sanitair en de keuken.

Op onze facebookpagina vindt u het fotoalbum waarin de voortgang van de bouw is te zien. Geeft u de voorkeur aan een eigen ontwerp dan kan dat ook. Met uw eigen architect en/of aannemer kunt u zelf het door u gewenste ontwerp realiseren. U kunt hier meer informatie vinden.

 

Stuyvesandte Bosvilla kavel 5
landhuis kavel 5 tuinzijde
20200420 ligging kavel 5 vanuit de lucht

ligging kavel 5