Op zoek naar een vrije bouwkavel op de Veluwe? Zonder verplichtingen, op eigen grond, goed bereikbaar en toegankelijk? Buitenplaats van Stuyvesandte biedt dit allemaal.

In Kootwijk op de Veluwe heeft Vastbouw 10 bouwkavels te koop waarop een woning mag worden gebouwd. De kavels variëren in grootte van 4.532 tot 7.421 m2. De woning zelf mag een maximale grootte hebben van 750 m3. Daarnaast mag u vergunningvrij nog 150 m2 aan bijgebouw bouwen

De kavels zijn naar verwachting 1e kwartaal 2020 bouwrijp. Het ontwerp van de te bouwen woning is in principe vrij maar moet wel voldoen aan de eisen die in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan zijn vastgelegd. Een indruk van wat er gebouwd kan worden vindt u hier.

Houd je van paarden, dan ben je op Buitenplaats van Stuyvesandte helemaal op het goede adres. De kavels liggen in het landelijk gebied en grenzen aan twee kanten aan paardenweides. Dit garandeert een vrij uitzicht, dat in de toekomst zeker niet zal veranderen. Alle kavels hebben het gebruik van een buitenrijbak. 

Daarnaast loop je vanaf Buitenplaats van Stuyvesandte in vijf minuten naar het Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West-Europa. Met een vrije kavel zit je midden in de rust en de ruimte die de Veluwe te bieden heeft.


Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Midden Nederland Makelaars, 0342-47 20 72 voor meer informatie.