Uw nieuwe villa op Buitenplaats van Stuyvesandte? Een unieke kans. Wij helpen u daar graag bij! EVE Architecten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van villa’s. Daarnaast hebben wij alle expertise in huis om u te helpen met de zoektocht naar een aannemer en kunnen u tevens begeleiden tijdens de bouw. En een stijlvol interieur? Onze interieurarchitect gaat graag voor u aan de slag!

U heeft bouwplannen.... Maar dan? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel om samen met u naar de mogelijkheden te kijken.

Vrijblijvend met onze architect om tafel?
Heeft u al concrete plannen, dan schuift één van onze architecten graag met u aan tafel om samen uw woonwensen door te nemen. We kijken naar de kavel, de ligging en de mogelijkheden. En  omdat wij het beeldkwaliteitsplan èn de kavelpaspoorten van het plan hebben opgesteld, kennen wij het plan op ons duimpje. Wij kunnen u direct vertellen wat de mogelijkheden zijn, wel zo handig! In het gesprek vertelt u ons hoe uw droomwoning eruit ziet en na dit overleg kunnen we eventueel gelijk voor u aan de slag om de eerste ideeën aan papier toe te vertrouwen.

Vrijblijvend brainstormen met onze projectmanager?
Wij kunnen ons voorstellen dat uw plannen nog niet helemaal concreet zijn of dat u eerst wilt brainstormen over het proces en de bouwkosten. Dan gaat onze projectmanager graag met u om tafel. U krijgt tijdens de brainstorm duidelijke antwoorden op al uw vragen zodat u de juiste stappen kunt zetten. En bent u vervolgens zover om een volgende stap te zetten? Dan gaat één van onze architecten graag met u om tafel om u daarbij te helpen!

Wij hebben gemerkt dat veel mensen graag een idee willen hebben wat de kosten voor de bouw van een villa zijn. Uiteraard zijn deze kosten sterk afhankelijk van de gekozen bouwwijze, het afwerkingsniveau en de grootte en inhoud van de woning. Om u toch enigszins een indicatie te geven, zou u kunnen denken aan een prijs van € 650,-- per m3 voor een woning met standaardafwerking. Als u bij ons aan tafel schuift, kunnen wij u hier uitgebreider over informeren.

Natuurlijk zijn deze gesprekken vrijblijvend. Misschien kunnen wij u helpen om uw droomwoning te realiseren. Heeft u onze inspiratiebeelden al gezien op bouwkavels? Meer inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze website: eve-bv.nl. Of direct een afspraak plannen? Dat kan hier. Daar kunt ook vrijblijvend ons kennismakingspakket aanvragen. Wij maken graag kennis met u!

Inspiratie Buitenplaats van Stuyvesandte kleinEdwin Buitenplaats van Stuyvesandte